Редактор: Виолета Николаеваe-mail: От хълм Трапезица посрещаме астрономическата есен, каза Златомир Йовчев по

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: От хълм Трапезица посрещаме астрономическата есен, каза Златомир Йовчев по
Коментари Харесай

Златомир Йовчев и Натали Трифонова от Велико Търново: Малко хлад и после пак лято

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

От рид Трапезица посрещаме астрономическата есен, сподели Златомир Йовчев по БТВ в " Тази заран ". Имам си тук една красива болярка - Натали Трофонова, която е със солидни корени от Велико Търново, дружно с нея ще вършим инспекция на времето от тук, добави водещият. 

" Радвам се да бъда тук с вас в моя роден град. Много особено се усещам, чувството е както, когато си влюбен, само че на пазничните дни е още по-голямо възприятието за горделивост.

Никога не съм живяла тук, с изключение на, когато ходех на ясла, само че всяко лято като тийнейджърка съм идвала, Велико Търново е превъзходен град. Хубави лета съм си прекарвала тук. По-голямата част от моите родственици са тук и аз не преставам да си пристигам. "  - показа хубавицата, до момента в който малкия екран излъчва нейни фотоси от детството. 







" Няма да вали. Днес в 22 часа и 21 минути настава астрономическата есен. Вече би трябвало да посвикваме с това време - малко по-хладно. Сравнително прелестно време ни чака през днешния ден, най-малко няма да има превалявания в утринните часове, единствено в късните следобедни часове и то не обилни.

Температурите са в интервала 9-14 градуса, тук рано тази заран е към 12 градуса. Има лек вятър, който е леден от Северозапад, следобяд чакаме стойности към 16 - 21 градуса. В по-голямата част от страната ще се задържи най-вече облачно. Днес в планината ще бъде прохладно, облачно, дъждовно, а по най-високите места на планините чакаме превалявания от сняг в композиция с вятър. Обстановката няма да е доста приятна там.

Утре ни чака още веднъж прохладно и хладно време с температури не повече от 20 градуса следобяд, доста студено ще бъде сутринта - до 5-6 градуса. Така ще бъде и в петъчното утро. В петък следобяд стартира стопляне и в събота и неделя ни чакат температури до 30 градуса. " - успокои с прогнозата синоптичката. 
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР